website jpeg

 

Tailormade

Wij volgen een intensief incasso-traject waarbij de oplossing centraal staat. Aangezien geen situatie vergelijkbaar is, krijgt elke incassozaak bij Collection Services een op de situatie aangepaste aanpak die zorgt voor het beste resultaat.

 

Persoonlijk

Wij zijn geen brieven-spuwende incassofabriek waar u een nummertje bent. Collection Services heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Dit geldt zowel voor het contact met onze klanten als nadrukkelijk ook voor het contact met de debiteuren.

 

Transparant

Onze online omgeving voor de klanten draagt bij aan onze transparante werkwijze. U kunt 24 uur per dag controleren wat de status is en welke acties ondernomen zijn.

 

No Cure No Pay 2.0

Wij gaan verder waar de rest stopt. Onze unieke dienst maakt het mogelijk om juridische procedures, pre-incasso & kredietrapporten aan te bieden zonder kosten!
Voor elke succesvol geïncasseerde incassozaak ontvangt u daarvoor 20% van de incassokosten terug in de vorm van diensten. Via ons web-portal kunt u zelf beslissen waar u het gespaarde tegoed voor wilt gebuiken.

Dossier online indienen?

Klik hier

Meer informatie?

Contact